Lifecycle Technology | Support Portal

Werken zonder tekstvak om tekst annotatie

Follow

Werken met tekst zonder een getekende tekst vak om de tekst heen
Standaard staat er een tekst vak om de markeringstype tekst, zie voorbeeld hieronder.

Het tekst vak kun je eenvoudig verwijderen door de indeling van deze annotatie aan te passen.

Verwijderen tekst vak

Selecteer de annotatie en ga naar het menu “Markup” en kies “Indeling” en “Attributen Markupentiteit” zie ook afbeelding hieronder.

Aanpassen eigenschappen markupentiteit

Selecteer onderaan de waarde “Uit” bij onderdeel “Zichtbaarheid tekstvak” en klik op “Ok”.
Het tekstvak

Het tekstvak is nu verdwenen zie ook afbeelding hieronder.